Sök på polisen.se

10 september 06:24, Sammanfattning natt, Hallands län

Godmorgon! Dagens presstalesperson är Anna Göransson, och under kvällen tjänstgör Jenny Widén.

00.55 Stöld, Rossaredsvägen, Fjärås. Väktare åker efter ett kameralarm på en byggarbetsplats som lösts ut, och på den aktuella platsen anträffas en bil. Inne i bilen ska det enligt väktaren finnas en dieselcistern. Två personer, en man och en kvinna, lämmar platsen till fots, och väktare kan ge beskrivning till polispatrull på väg fram till platsen. Polis anträffar en man och en kvinna som stämmer in på signalement, och de grips båda som misstänkta för förberedelse till stöld av diesel. Bilen bärgas från platsen och tas i beslag.

058.21 Trafikolycka, E6 Laholm. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till E6 Mellbystrand, där en tankbil kört av vägen, södergående riktning. Södergående riktning är avstängd under tiden lastbilen kommer att bärgas från platsen. Det finns inga uppgifter om att olyckan, som skett i samband med att ett däck exploderat,  ska ha medfört några personskador.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.