Sök på polisen.se

10 september 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:42 Skadegörelse, Gällivare
Polis beordras till en adress i Malmberget med anledning av skadegörelse. Ett fönster på en bostad har utsatts. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:42 Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, Boden
Polis beordras till en adress på Prästholmen, Boden, med anledning av att okända personer brutit sig in i en bil. Inga misstänkta anträffas. Polis håller vittnesförhör och upprättar anmälan gällande försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

01:10 Olaga intrång, Boden
Polis beordras till Torpgärdets västra industriområde där låsta grindar öppnats utan lov. Inga misstänkta anträffas. Polis dokumenterar på plats och anmälan gällande olaga intrång upprättas.

05:34 Trafikkontroll, Boden
Polis kontrollerar hastighet på länsväg 616 i Råbäcken. Sex ordningsböter och ett körkort omhändertas med anledning av hastighetsöverträdelse. Högst uppmätta hastighet var 115 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

05:59 Arbetsplatsolycka, Piteå
Polis kallas till en arbetsplats i Öjebyn där en man i 30-årsåldern ramlat och slagit huvudet. Han uppges vara vaken och talbar. Förhör hålls och en anmälan gällande arbetsplatsolycka upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.