Sök på polisen.se

10 september 07:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.43 Polisen larmades till ett företag på Skäggebyvägen i Finspång med anledning av ett inbrott. Någon, eller några, hade kastat en bromsklocka genom ett fönster. Det är oklart om något har stulits. Polisen har skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

04.27 Polisen larmades till en adress i området Haga, Norrköping, med anledning av ett misstänkt inbrott. Det visade sig att flera källarförråd var uppbrutna. Vad som har stulits är oklart. Polisen kommer att skriva en anmälan om stöld genom inbrott.

04.58 Polisen beordrades till stadshuset i Mjölby med anledning av ett inbrottslarm. En ruta på fastigheten hade krossats. Det oklart om något har stulits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.