Sök på polisen.se

12 september 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

01.00 Göteborg, rån
På Nordenskiöldsgatan har en man i 40-årsåldern blivit rånad på sin mobiltelefon. En man har hoppat på honom och slagit honom en gång i ansiktet och i samband med det tagit mobilen. Rånaren försvann sen från platsen och har inte hittats. Den rånade mannen var inte i behov av sjukvård. Polisen har skrivit en anmälan om rån.

01.05 Borås, drograttfylleri m.m.
På Norra Sjöbogatan stoppas en bilist för kontroll. I bilen färdades två män i 20-årsåldern som båda misstänks vara påverkade av narkotika. I bilen hittas en mindre mängd narkotika. Föraren rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika och passageraren för eget bruk av narkotika. Båda tas med för provtagning.

03.12 Bengtsfors, vårdslöshet i trafik m.m.
I trakterna runt Dals Långed försöker en polispatrull att stoppa en bilist. Bilisten stannar dock inte utan ett förföljande inleds i riktning mot Tösse. Bilisten kör mycket vårdslöst men det är nästan inga andra bilister ute på vägen. Närmare Tösse kör föraren in i ett vajerräcke och springer från bilen. Han fångas dock snabbt in av polispatrullen och tas med för fortsatt utredning på polisstationen. Mannen, som är i 35-årsåldern, rapporteras för vårdslöshet i trafik, drograttfylleri, grov olovlig körning samt inte stoppat på polismans tecken.

I övrigt har det mest varit mycket fyllerier samt bråk i regionen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.