Sök på polisen.se

16 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

22.30 Göteborg, grov stöld.
En man blir frånryckt sin guldkedja på Andra Långgatan och gärningsmännen försvann sedan i riktning mot Järntorget. Flera patruller till området för att söka efter gärningsmännen men utan resultat. En anmälan skrivs.

01.47 Borås, skadegörelse genom brand.
Larm inkommer beträffande en brinnande bil på Norrby Tvärgata varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Branden släcks och man kan konstatera att en bil är helt utbränd samt en har fått ”smält-skador” som stod parkerad intill. Oklart vad det är som gjort att bilen börjat brinna i nuläget. En anmälan skrivs.

03.37 Göteborg, personrån.
En anställd från Postnord blir frånryckt flera paket på Såggatan efter att blivit hotad med en kniv. Postbudet hade först vägrat lämna ifrån sig paketen men när rånaren tog fram en kniv vågade man inget annat än lämna ifrån sig paketen. Flera patruller sökte av närområdet men utan resultat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.