Sök på polisen.se

16 september 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.17 Polisen larmades till en bostad i området Bor, Värnamo, med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en kvinna. Mannen, som är i 55-årsåldern, greps misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus med ambulans. Mannen är nu anhållen.

23.47 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Anderstorpsvägen i Gislaved med anledning av en brand. En parkerad bil brann. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats. Det fanns ingen spridningsrisk. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.