Uppdaterad 18 september 09:29

17 september 20:37, Mord/dråp, Eskilstuna

Mannen avliden. Brottsrubricering ändrad till mord.

19:51 Polisen tog emot flera larm om höga smällar i Nyfors, Eskilstuna. Flera patruller beordrades till platsen.

19:56 Polisen har hittat en skadad man liggandes på marken. Ambulans kallades fram och den skadade mannen fördes till sjukhus med allvarliga skador.

Polisen har spärrat av ett område runt den misstänkta brottsplatsen, där den skadade mannen anträffades. Polisen söker efter gärningspersonen och håller förhör med flera personer som har blivit vittnen till händelsen. I nuläget finns det ingen misstänkt eller gripen. 

Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om händelsen. Det går bra att lämna tips till poliserna på plats i Nyfors, via telefon eller genom att besöka en polisstation. 
 
21:39 Sjukvårdpersonal meddelade polisen att den skadade mannen har avlidit av sina skador. Anhöriga har underrättats.

Brottsrubriceringen är nu ändrad till mord. Polisen fortsätter att söka efter gärningspersonen men det finns ännu ingen misstänkt.

Polisens presstalesperson avslutar för kvällen. Det finns inga ytterligare uppgifter att gå ut med i nuläget. Om något nytt skulle hända i utrednignen under natten så kommer texten att uppdateras. 

Uppdatering 20200918, 08:00: Chefen för lokalpolisområde Eskilstuna finns nu anträffbar på 070-203 79 67

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.