18 september 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.59 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstänkt drogpåverkan.

04.39 samtal till polisen om viltolycka på riksväg 32 i Eksjö. En bilist ringde till polisen och anmälde att han kört på en älg med sin lastbil vid Hagersryd. Älgen sprang till skogs och polisen kallade på en eftersöksjägare. Ingen personskada.

06.12 polisen träffade på en man vid Munksjöstaden, Jönköping. Mannen hade ett luftgevär i handen. Mannen, som är i 50-årsåldern, verkade påverkad och han fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. Beträffande geväret blev mannen misstänkt för brott mot lagen om knivar och andra farliga föremål. Luftgeväret togs i beslag och kommer att förverkas.

Det finns inga andra brott eller andra händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.