18 september 07:34, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Det har varit en natt med relativt få ärenden i Västerbottens län. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:05 Ofredande, Skellefteå
Polisen beordras till en restaurang i Skellefteå med anledning av att bråkiga gäster ska befinna sig där. En man ska ha blivit utåtagerande mot en annan person. Polisen åker dit och omhändertar mannen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan om ofredande upprättas.

00:47 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Brännland utanför Umeå. Polispatrullen avskyltar bilen med anledning av obetald fordonsskatt. Ordningsbot utfärdas på grund av brukandeförbudet.

05:02 Trafikbrott, Umeå
Polisen stoppar och kontrollerar en taxi på E4 söder om Umeå. Föraren får en ordningsbot då tidboken för yrkestrafik inte är ifylld enligt gällande regler.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.