19 september 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

22.29 Lysekil, bråk
Vid Ekgatan utanfär COOP är det två berusade killar som slåss. Polis kommer till platsen och en av killarna omhändertas för fylleri. Ingenm vill anmäla något brott.

22.58 Borås, trafikolycka
På Trandaredsgatan inträffar en olycka mellan en mopedbil och personbil. Inga uppgivna personskador.

00.12 Ale, trafikbrott
På E45 vid Älvängen är det en bilist som vägrar att stanna på polismans tecken och ett förföljande påbörjas. Efter en kortare stund stoppas bilisten och han misstänks för rattfylleri, vårdslöshet i trafik och trafikbrott.

01.23 Kungälv, brand
Vid Kullegatan i Tveten börjar det brinna i ett hus och villan blir övertänd. Branden har startat i tvättstugan och det finns inga misstankar om brott. Villan blir totalförstörd och inga personer kommer till skada.

02.42 Uddevalla, rattfylleri
Vid Östergatan är det en man som kör omkull med sin fyrhjuling. Mannen blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning.

04.00 Partille, försök till grov stöld genom inbrott
Vid Mossvägen i Öjersjö är det en familj som skrämmer iväg en man när han försöker bryta upp en dörr till familjens villa. En hundpatrull kommer till platsen och mannen kan gripas. Efter förhör anhölls mannen klockan 07.04.

 

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.