20 september 08:18, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 73 ärenden som rör Södermanlands län. Två har gripits. Tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut mest:

02:03 En hundpatrull upptäckte en pågående dieselstöld vid länsväg 899 i Kjula, Eskilstuna och en person kunde gripas direkt. Därefter fick hunden upp ytterligare spår i området och efter ett tag kunde en person till gripas. De gripna är män i 40-årsåldern och båda är misstänkta för stöld. En förundersökning har inletts.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.