Uppdaterad 21 september 07:27

21 september 06:44, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits på grund av berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.27 inbrottslarm från en restaurang i Åkers Styckebruk. Det visade sig att tre glasrutor krossats och att det varit inbrott, men det är inte fastställt vad som stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och brottsplatsundersökning kommer genomföras under dagtid.

03.11 i samband med en fordons- och förarkontroll i centrala Eskilstuna uppstod misstanke om att en person i bilen kunde vara drogpåverkad. en man i 30-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

05.44 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 vid Kungsladugården Nyköping. En bilist som kört av vägen i norrgående körriktning. Olyckan visade sig vara i Nyköpingsbro. En man i 55-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans. Bilen kommer att bärgas.

Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.