21 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Här kommer ett urval av kvällens och nattens händelser. Dagens presstalesman är Fredrik Svedemyr.

16:02, Sandared, Stöld/inbrott
En inringare uppger att dottern har kommit hem och mötts av att det har varit inbrott i bostaden. Allt är utrivet på undervåningen. Ett fönster i köket är bortplockat. En patrull åker till bostaden. Ingen gripen. En teknisk undersökning av bostaden ska genomföras under morgonen.

17:06, Tidaholm, trafikolycka
Föraren av en MC kör in i en stenmur på länsväg 2873. Polis och ambulans larmas till platsen. Föraren är vaken och talbar, men har smärtor i ryggen och förs till sjukhus. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

03:06, Torsby, stöld
En person vaknar av ljud i bostaden. När han går upp upptäcker han en storvuxen man i hallen, som springer ut från bostaden. Polis larmas till platsen samtidigt som mannen i huset följer efter gärningspersonen. När patrullen närmar sig samhället, ser de en skåpbil som hastigt lämnar platsen. Skåpbilen kör kort därefter i diket. I bilen sitter tre män och polisen anträffar stöldgodset. De tre männen grips misstänkta för grov stöld och bilen tas i beslag.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.