22 september 08:23, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:20 Skadegörelse, Kalix: Polispatrull beordras till en adress i centrum med anledning av skadegörelse på en ytterdörr. Ingen misstänkt gärningsperson påträffas. Patrullen upprättar en anmälan.

02:26 Försök till stöld/skadegörelse, Gällivare: Polispatrull beordras till ett kafé i centrum där en eller flera okända gärningspersoner brutit upp en dörr. Det är oklart om något har stulits. En anmälan gällande försök till stöld samt skadegörelse upprättas.

06:37 Stöld/inbrott, Piteå: Polisen kontaktas angående en stöld på en avfallsanläggning i Öjebyn där okänd gärningsperson/gärningspersoner under natten tagit sig in på ett inhägnat område och tillgripit gods. En brottsplatsundersökning ska genomföras under dagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.