Uppdaterad 22 september 20:36

22 september 20:00, Sammanfattning kväll, Västerbottens län

Ett urval av kvällens händelser.

15:04 Stöld i butik - Centrum, Skellefteå
En vakt hade gripit en person i 30-årsåldern misstänkt för stöld i en butik. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

15:15 Brand - Universitetsområdet, Umeå
Räddningstjänsten, ambulansen och polisen beordrades till en brand i en byggnad, en kartong ska ha brunnit på en spis. Branden släcktes av räddningstjänsten. Inga personskador. Polisen upprättade en anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet.

15:46 Stöld i butik - Centrum, Umeå
Personalen i en butik hade envarsgripit en person i 15-årsåldern misstänkt för stöld. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

16:03 Stöld i butik - Centrum, Umeå
En vakt hade gripit en person i 20-årsåldern misstänkt för stöld i en butik. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

16:59 Rattfylleri - Hörnefors, Umeå
En polispatrull stoppade en personbil och föraren, i 40-årsåldern, misstänktes för drograttfylleri. Föraren fick följa med till polisstationen för provtagning. En polisanmälan upprättades gällande drograttfylleri. Körkortet omhändertogs samt att fordonsnycklarna tillfälligt omhändertogs.

18:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

20:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.