23 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesmän är Thomas Fuxborg och Hans Lippens.

04.13 Borås, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Rundeln i Göta med anledning av att flera bilar brinner på en parkering. Totalt är det tre bilar som blir helt utbrända och ytterligare bilar, oklart hur många skadas av av branden. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

06.17 Mölndal, trafikolycka
På E6 i norrgående riktning vid Sandsjöbackamotet är ett flertal bilister inblandade i en viltolycka där en älg blir liggandes på vägbanan död. I skrivande stund är det oklart gällande skadeläget för bilisterna.

Uppdatering 07.40

Totalt var det tre bilister inblandade i olyckan varav en kvinna klagade på smärtor i rygg, huvud och ansikte. Hon körs till Varbergs sjukhus för vård. 

06.17 Borås, trafikolycka
Vid Lindvägen i Svaneholm är det en manlig bilist i 25-årsåldern som kör av vägen. Han körs till sjukhus med småsår och klagar på smärtor i ett knä. Polisen skriver en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.