25 september 06:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

22.24 Polisen fick samtal om att en man i 80-årsåldern var försvunnen. Mannen hade försvunnit under dagen från sin bostad i området Skeppshult, Gislaved. Anhöriga trodde att mannen skulle till vårdcentralen men där fanns ingen notering att han hade varit där. Sökandet fortsatte in på fredagsmorgonen. Vid 04.15-tiden svarade mannen i sin telefon. Mannen berättade att han hade fastnat i en grop i skogen vid Skeppshult. Vid 04.30-tiden påträffades mannen, han mådde efter omständigheterna bra. Mannen fördes med ambulans till sjukhus för kontroll.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.