25 september 06:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. Den händelse som sticker ut redovisas nedan:

03.02 Polisen larmades då en man, som är i 20-årsåldern, hade blivit rånad när han cyklade i närheten av Linköpings universitet. Rånet ska ha inträffat någon gång mellan klockan 02.00 och 02.30. Två gärningspersoner med rånarluva cyklade ikapp mannen och slog honom i nacken. De två gärningspersonerna tog mannens bankkort och tvingade mannen att föra över pengar via mobilen. I samband med detta ska gärningspersonerna ha slagit mannen. Polisen har upprättat en anmälan om rån. I nuläget har polisen ingen misstänkt för rånet. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.