25 september 07:04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:36 Arbetsplatsolycka, Skellefteå
Polis beordras till en arbetsplats i Skelleftehamn med anledning av att en man i 25-årsåldern enligt initiala uppgifter har skadat en fot. Mannen förs till sjukvård och polis åker dit för att hålla förhör. Anmälan gällande arbetsplatsolycka upprättas.

01:37 Stöld, Umeå
Polis beordras till Universitetsområdet med anledning av att ordningsvakter envarsgripit en person som misstänks för skadegörelse. Mannen, som är i 40-årsåldern, hade anträffats av vakterna i en kafélokal inne på sjukhuset. Eftersom mannen motsätter sig ordningsvakternas envarsgripande både fysiskt och verbalt misstänks han för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Han misstänks även för stöld och skadegörelse. Polis dokumenterar platsen och griper mannen. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.