Uppdaterad 27 september 13:14

25 september 21:18, Mord/dråp, försök, Falkenberg

Polis larmas till Falkenbergs järnvägsstation med anledning av att någon blivit knivskuren i armen.

En man har anträffats skadad och han kommer att föras till sjukhus med ambulans. Skadeläge oklart.

Polis är på plats i området och söker bland annat vid tågspåren, varpå tågtrafiken är tillfälligt stoppad. En person har gripits.

Omständigheterna är för närvarande oklara. Den misstänkta brottsplatsen har spärrats av och kommer att undersökas av tekniker.

Uppdatering 200926 kl.12:45: En person ombord på en buss uppmärksammar någon som klottrar och förstör delar av inredningen. Personen gör sedan chauffören uppmärksam på händelsen. I samband med att chauffören konfronterar den aktuelle gärningspersonen uppstår det bråk och chauffören blir knivskuren i armen. Polis larmas till platsen och griper under tumultartade omständigheter gärningspersonen. Han är nu anhållen misstänkt för försök till mord, alternativt grov misshandel. Bussen är tagen i beslag för teknisk undersökning och vidare förhör sker under dagen.

Inga fler detaljer kan för närvarande ges i ärendet.

Uppdatering 200927 kl. 13:14 Polisen är intresserade av att komma i kontakt med folk som eventuellt har gjort iakttagelser eller i övrigt har tips kring händelsen. Kontakta polisen via 114 14 eller polisen.se.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.