Uppdaterad 26 september 08:42

26 september 07:37, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbotten.

Sedan midnatt har sju personer i Västerbotten omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01:24 Misshandel, Umeå
Polisen beordras till en adress i Umeå med anledning av ett bråk i en bostad. En kvinna misstänks ha misshandlat en man som hon har en relation till. Kvinnan grips och anhålls senare misstänkt för misshandel. Hon misstänks även för olaga hot och ringa narkotikabrott. 

01:55 Brand, Nordmaling
Polisen larmas om en villabrand i Nordmalings kommun. Det ska röra sig om en fullt utvecklad brand i ett hus samt flera bilar. Ingen person ska ha funnits i huset. Polisen arbetar fortfarande med ärendet. 

Uppdatering klockan 08:41: Polisen har hållit förhör och ska utföra en teknisk undersökning av brandplatsen då det är möjligt. En anmälan upprättas gällande mordbrand alternativt skadegörelse genom brand då det finns misstanke om att branden kan ha varit anlagd. Ingen person har kommit till skada. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.