26 september 07:53, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 51 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Åtta personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

20:15 SOS larmade räddningstjänst och polis till en gård utanför Forsheda. Det hade börjat brinna i två tomma ladugårdar. Räddningstjänsten har arbetat med att släcka branden under hela natten. Polisen har upprättat en anmälan om mordbrand då det i nuläget inte syns någon naturlig anledning till varför det skulle ha börjat brinna. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Platsen kommer att spärras av när räddningstjänsten är färdiga med släckningsarbetet och en teknisk undersökning kommer att ske när det har svalnat. Ingen person kom till skada i samband med branden.

-

00:29 Polisen larmades till en krog på Trädgårdsgatan i Jönköping. En man i 20-årsåldern berättade att han hade blivit slagen utanför krogen av för honom okända personer. Han hade synliga skador i ansiktet. Han behövde inte uppsöka akutsjukvård. En anmälan om misshandel är upprättad.

-

01:36 SOS larmade polis och ambulans till Torggatan i Gislaved med anledning av en misshandel utomhus. En man ska ha slagit en annan mans huvud mot en parkbänk. Den skadade mannen fördes till sjukhus med misstänkt hjärnskakning. Polisen genomförde en husrannsakan hemma hos den utpekade gärningspersonen som är i 45-årsåldern. Han togs med till polisstationen för förhör. Dock var han för berusad för att kunna förhöras och han lades in för tillnyktring först. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

-

02:29 SOS larmade räddningstjänst och polis till Almgatan i Smålandsstenar med anledning av en bilbrand. Bilen stod parkerad på en garageuppfart när den började brinna. Branden släcktes av räddningstjänst och det finns ingen misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.