26 september 08:10, Sammanfattning natt, Dalarnas län

En relativt lugn natt mot lördag.

En trafikolycka rapporteras från E16 där en bil totalt demolerades efter en påstådd väjning för vilt. Bilen fick klippas upp för att undsätta personer i bilen. Dessa klarade sig dock med lindrigare skador. Bilens skador och övriga spår i vägbanan indikerar dock att bilen framförts i betydligt högre hastighet än föraren uppger och det upprättas därför en anmälan om vårdslöshet i trafik.

I Falun greps en kvinna misstänkt för ringa narkotikabrott och hot mot tjänsteman i flera fall efter en husrannsakan på ett hotellrum. I rummet påträffades narkotika och kontanter. Även en man som befanns sig i rummet kommer att bli föremål för utredning.

I Leksand har en fiskbutik utsatts för inbrott. En gärningsman har genom att krossa en ruta berett sig tillträde till lokalen. Det är oklart vad som stulits. Ingen är gripen i nuläget.

I övrigt en normalstökig helgnatt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.