27 september 08:09, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 53 ärenden som rör Jönköpings län. Tre personer har gripits för brott, se nedan. Elva personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger.

02:31 Polisen larmades till Kompanigatan i Jönköping. Enligt larmet skulle flera personer vara i bråk vid köpcentrumet. En kvinna hade blivit misshandlad och en misstänkt gärningsperson, en kvinna i 20-årsåldern, greps. Den gripna kvinnan fördes till polisstationen för förhör. På platsen uppdagades ännu en misshandel och ytterligare två personer, en man och en kvinna i 20-årsåldern, greps misstänkta för en annan misshandel. Samtliga gripna släpptes efter förhör men alla tre misstänks fortfarande för misshandel. Ingen person skadades allvarligt i samband med misshandeln.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.