27 september 08:32, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00-07.

Sedan midnatt har totalt sju personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dessa misstänks även för ringa narkotikabrott. Ytterligare en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:32 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en trafikolycka i Kvissleby. Två bilar ska ha kolliderat. En person förs till sjukvård med ambulans, skadeläget är oklart. Föraren av den ena bilen lämnade platsen. En anmälan gällande smitning från trafikolycka upprättas.

02:39 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad och förs med ambulans till sjukvård. När polisen kommer till platsen finns inte den misstänkte gärningspersonen kvar. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas. Utredningsläget bedöms som gott. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.