28 september 17:00, Stöld/inbrott, Västernorrland län

Västernorrland, två bostadsinbrott upptäckta i Sundsvall under eftermiddagen

Ett inbrott har upptäckts strax norr om Kvissleby. Inbrottet har skett någon gång mellan söndag kväll och måndag vid 12.30-tiden. Föremål saknas.

Polis har under eftermiddagen varit på plats för en brottsplatsundersökning. 

Senare under eftermiddagen har ett bostadsinbrott även upptäckts i Njurunda. Någon har tagits sig in och det uppges vara stor oreda i bostaden.

Inbrottet har skett någon gång mellan lördag morgon och måndag eftermiddag. I nuläget oklart om något saknas. En brottsplatsundersökning ska genomföras.

Totalt har åtta bostadsinbrott anmälts till polisen i Västernorrland sedan i fredags. Sex av inbrotten har skett på orter nära E4:an mellan Örnsköldsvik och söder om Sundsvall. Två har rapporteras från Ånge och från Indal.

Om man gjort några iakttagelser som kan sättas i samband med inbrotten, kontakta polisen på telefonnummer 11414. Vid misstanke om pågående brott, ring 112.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.