29 september 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

23.03 Stenungsund, inbrott
Larmet går från Harrys och på övervakningsfilmen kan man se att en maskerad person gjort inbrott och tagit sig in till baren och där stulit några flaskor. När väktare och polis kommer fram är personen borta. Polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

23.06 Borås, misshandel och olaga hot
I Bergsäter har en man i 40-årsåldern blivit misshandlad av tre män. En kvinna i 35-årsåldern i mannens sällskap har även blivit hotad av männen. Polis som kom till platsen kunde lokalisera och gripa de tre männen som är mellan 20-25 år. I nuläget finns inga uppgifter om personskador.

23.31 Lidköping, inbrott
Vid Östra Hamnen har någon krossat ett fönster till en musikaffär och tagit sig in. En man har setts på platsen och pengar kar stulits från kassan. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits men det finns i nuläget ingen misstänkt.

23.52 Uddevalla, bilbrand
På Melodivägen har en personbil börjat brinna och branden är troligtvis anlagd. Ytterligare en bil som stod intill har blivit brandskadad. Räddningstjänst samt polis på plats och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

02.41 Ale, trafikolycka
På E45 i Alafors har en bilist kolliderat med en älg. Olyckan inträffade i norrgående riktning och jägare fick komma till platsen för att avliva och ta hand om älgen. Inga uppgifter om personskador. Vägen avstängd under räddningsarbetet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.