03 september 06:47, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan:

23.30 En polispatrull befann sig vid Liljekonvaljvägen i Ödeshög i ett annat ärende när en lastbilschaufför kom fram till patrullen och berättade att lastbilen hade plåt- och kapellskador. Det framkom att en okänd bilist hade kolliderat med lastbilen när lastbilschauffören låg och sov i hytten. Polisen skrev en anmälan om parkeringsskada smitning.

00.47 Polisen fick samtal om ett inbrott i en frisörsalong i centrala Linköping. En dörr till frisörsalongen skulle ha varit uppbruten. Det är oklart om något har stulits. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott. I samband med detta upptäcktes ytterligare ett inbrott. En restaurang på samma gata hade också drabbats av inbrott. Det är oklart vad som har stulits. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.