03 september 07:47, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:58 Drograttfylleri, Östersund
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Odenslund, Östersund. Föraren, en man i 25-årsåldern, medtas för provtagning och förhör efter misstanke om narkotikabrott. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:42 Grov misshandel, Östersund
Polisen beordras till Körfältet med anledning av en misshandel. En kvinna i 45-årsåldern misstänks ha misshandlat en man med ett tillhygge. Enligt de uppgifter som finns tillgängliga i nuläget uppsökte inte mannen sjukvård.

Kvinnan misstänks även för olaga hot, skadegörelse och ringa narkotikabrott genom eget bruk. Kvinnan grips och efter förhör ska åklagare ta ställning till om hon ska anhållas eller släppas på fri fot.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.