30 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22.21 Stöld, Kinna
En man krossar rutan till Systembolaget på Boråsvägen. Ett vittne ser mannen gå in i lokalen och ta något. Polis kallas till platsen och mannen som hittas blödande grips. Han uppges inte vara allvarligt skadad.

23.11 Brand, Göteborg
Larm om att det brinner i ett kök på Blidvädersgatan. Branden som uppges ha startat på spisen släcks, inga personskador. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.

00.38 Rattfylleri, Falköping
När polis ska kontrollera ett fordon på länsväg 184 i Jättene stannar inte föraren utan försöker åka ifrån poliserna. I Floby stoppas bilen och föraren, som inte har körkort, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Bilen tas i beslag och bärgas.

02.51 Kontroll, Göteborg
Tre obehöriga personer befinner sig på en byggarbetsplats vid Lindholmen. Ev. har de varit inne i en container. I nuläget är det oklart om något stulits. De tre personerna anträffas och identifieras.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.