06 september 07:00, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:09 Misshandel, Kalix
Polis beordras till en adress i Kalix kommun med anledning av bråk. En man i 45-årsåldern misstänks ha misshandlat och hotat två kvinnor som är i 35-40-årsåldern. De inblandade känner varandra. Anmälan upprättas gällande misshandel och olaga hot. Mannen grips och åklagare ska besluta om han anhålls eller ej. 

00:17 Rattfylleri, Luleå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Björkskatan. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 35-årsåldern, är påverkad. Han tas med för provtagning och förhör. Anmälan gällande misstänkt drograttfylleri upprättas och körkortet omhändertas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns ingen information om att de har resulterat i personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.