Sök på polisen.se
Uppdaterad 08 september 05:03

08 september 05:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser.

22:30 Misshandel - Universitetsområdet, Umeå
En kvinna i 35-årsåldern kontaktade Polisens regionledningscentral då hon haft besök av en man i 25-årsåldern som misshandlat henne. En polispatrull beordrades till platsen och då framkom även tidigare misshandlar. Det fanns inget behov av sjukvård för kvinnan.
En polisanmälan upprättades gällande grov kvinnofridskränkning, grovt olaga hot, misshandel, skadegörelse, olaga förföljelse samt stöld.

23:41 Skadegörelse - Universitetsområdet, Umeå
Polisens regionledningscentral fick in samtal om en pågående skadegörelse. Det var två personer som sågs klottra på en byggnad. Två polispatruller beordrades till platsen varav en polishund. Personerna, två män i 20-årsåldern, sprang iväg men polisen tog fast dem. Vittnesförhör hölls och en polisanmälan upprättades gällande skadegörelse samt att sprayburkarna förverkades.

01:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

01:23 Misshandel - Mariehem, Umeå
En man i 25-årsåldern blev misshandlad av 3-4 killar i 20-30-årsåldern som sedan sprang från platsen. Enligt vittne på platsen hade mannen fått en spark i ansiktet. Tre polispatruller varav en polishund beordrades och de sökte av området utan resultat. En polisanmälan gällande misshandel upprättades och förhör hölls.

03:20 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

05:00 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.