Sök på polisen.se

09 september 05:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

22.39 Trollhättan, drograttfylleri
På Gärdhemsvägen stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning. Hans körkort omhändertas och han rapporteras för drograttfylleri.

01.19 Borås, inbrott
Ett vittne ser hur tre svartklädda män gör inbrott i en container på en byggarbetsplats vid Boråshallen, Bockasjögatan. Männen bär saker till en bil i närheten. När polisen kommer fram kan en man i 25-årsåldern säkras tillsammans med bilen. Övriga har försvunnit från platsen och har inte anträffats trots sök med polishund. Mannen gripen och bilen med godset tagen i beslag.

05.02 Mölndal, skadegörelse
På Toltorpsskolan går larmet och väktare samt polis åker fram till platsen. Ett fönster i en dörr är krossad men inget tyder på att någon tagit sig in i lokalerna. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

05.03 Borås, bilbrand
På Nolhagagatan har en bil satts i brand. Bilen stod cirka tre meter från en byggnad men räddningstjänsten kunde begränsa branden till bilen. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.