För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

01 april 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Christer Fuxborg.

22.53 Borås, bilbrand
På Kryddgårdsgatan har en bil börjat brinna och blivit förstörd. Ytterligare två bilar som stod intill har fått brandskador. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits. En petflaska har tagits i beslag för undersökning.

00.16 Borås, rattfylleri
På Kyrkängsgatan stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, visar tecken på narkotikapåverkan och tas med för provtagning och en anmälan om misstänkt drograttfylleri skrivs.

04.54 Vänersborg, trafikolycka
På E45 vid Frändefors har en bilist kolliderat med en älg. Föraren, en man i 60-årsåldern, skadades lindrigt och är förd till sjukhus. Älgen hittad död i diket.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.