Uppdaterad 01 april 08:42

01 april 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.11 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.19 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i Viptorp, Eskilstuna uppstod misstanke om grov olovlig körning på en man i 55-årsåldern. Bilen togs i beslag för ett eventuellt förverkande på grund av återkommande trafikbrottslighet.

06.02 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Stallarholmsvägen, länsväg 977 mellan Malmby och Stallarholmen. En bilist ska ha kört i diket, enligt SOS och polisen är framme på platsen vid 06.13. En person har förts till sjukhus med ambulans.

Uppdatering om trafikolyckan: 08.20 polisen är klar på olycksplatsen och bilen har bärgats. Trafiken flyter nu normalt. Polisen kommer att hålla förhör med föraren om möjligt, på sjukhuset.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.