För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

10 april 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:56 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad på Söderleden i Åtvidaberg med anledning av en brand. Det visade sig att det brann i en häck i närheten av ett flerfamiljshus. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen.

00:13 Polis larmades till en bostad i Krokek, Norrköping, med anledning av ett bråk. En man, som är i 55-årsåldern, hade misshandlat en kvinna. Polis åkte till platsen och mannen greps. Den gripne är misstänkt för misshandel i  relation. Kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador.  

05:28 Polis larmades om ett pågående källarinbrott i Ljungsbro, Linköping. Flera polispatruller åkte till adressen. Två personer skulle ha setts lämna platsen och när polispatrullerna kom till platsen kunde två misstänkta gärningspersoner gripas i närområdet. De gripna är två män, den ena är i 30-årsåldern och den andra är i 35-årsåldern. De båda är misstänkta för grov stöld.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.