Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

12 april 16:56, Rån, Linköping

Polisen söker vittnen till ett rån som inträffat i Ljungsbro, Linköping.

15:06 Polisen larmades till en affär på Gjutformsgatan i Ljungsbro med anledning av ett rån. Flera gärningspersoner ska ha gått in i affären och attackerat en butiksanställd. Gärningspersonerna ska ha rånat den butiksanställde på dennes kontanter.

Den drabbade ska ha blivit utsatt för våld i samband med rånet, men målsägandeförhör har hållits. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar. En förundersökning gällande rån inleddes.

Brottsplatsen spärrades av. I nuläget är ingen frihetsberövad i ärendet. Polisen vill komma i kontakt med vittnen till händelsen. Har du sett något eller vet något om händelsen vill polisen komma i kontakt med dig. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.