För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

Uppdaterad 13 april 17:50

13 april 08:04, Trafikolycka, Norrköping

Trafikolycka på Norra Promenaden.

07.57 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Norra Promenaden i Norrköping. Enligt uppgifter till SOS ska en person ha blivit påkörd.

08.03 två polispatruller är framme på olycksplatsen.

08.50 polisen har påbörjat en förundersökning om vållande till kroppsskada. En lastbil och en elsparkcykel som är inblandad i trafikolyckan har tagits i beslag.

09.29 Norra promenaden är fortfarande avstängd för fordonstrafik men spårvagnar kan passera. Den drabbade är mycket allvarligt skadad.

10.12 som skrivits ovan kommer den allvarliga olyckan att utredas av polisen. Några vittnen har polisen fått kontakt med men det är angeläget att fler vittnen, som ännu inte talat med polisen, tar kontakt med polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på hemsidan.

14.35 polisen arbetar med att söka efter anhöriga till den drabbade.

17.45 Den drabbade, en kvinna i 30-årsåldern, avled av sina skador. Anhöriga är underrättade.

Brottsrubriceringen för att utreda om brott låg bakom olyckan är ändrad till vållande till annans död. Ytterligare information om vad som hände kan inte lämnas. Händelseförloppet ska utredas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.