För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

14 april 06:35, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

02:26 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Gamla Eksjövägen i Kisa, Kinda, med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. Det brann i en lägenhet på adressen. En person fördes till sjukhus med ambulans, enligt de initiala uppgifterna skulle personen vara lindrigt skadad. I övrigt polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. En förundersökning gällande allmänfarlig vårdslöshet inleddes.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Polispatrullerna har även hanterat ärenden som rör psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.