Med anledning av tidigare problem med utskrifter kan försändelser från Polismyndigheten bli fördröjda.

16 april 07:24, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

07.00 polisen har hittills detta dygn anterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en har fått följa med för provtagning och förhör med anledning av misstanke om drogpåverkan.

04.41 samtal till polisen om att någon tidigare ska ha kastat in en sten genom ett fönster till en butik i Mullsjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott. Någon ska ha varit inne och stulit föremål till ett mindre värde. Polisen har genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns ingen frihetsberövad.

05.04 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på e4 i Värnamo uppstod misstanke om drograttfylleri och olovlig körning på föraren, en man i 50-årsåldern. Provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.