För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

Uppdaterad 16 april 17:39

16 april 17:04, Trafikolycka, Örebro

Larm om påkörd person på Glomman vid korsningen med Stenåsvägen.

Räddningstjänst, ambulans och polis på väg till platsen. Skadeläget är oklart.

UPPDATERING KL 17:22 En person förs med ambulans till sjukhus för vård. Skadeläget är fortfarande oklart. Polis är på plats och utreder hur olyckan gått till. Trafik kan passera obehindrat förbi olycksplatsen.

NY UPPDATERING. olyckan gäller en personbil som kolliderat med en cyklist. Det är cyklisten som förts med ambulans till sjukhus. Bilisten som är en man i 55-årsåldern är inte skadad.

Polispatrullen på plats har tagit både bilen och cykeln i beslag för den fortsatta utredningen. En anmälan om trafikolycka kommer att upprättas där utredningen får visa om någon gjort sig skyldig till brott eller inte.

NY UPPDATERING: Cyklisten är en kvinna i 45-årsåldern som vårdas på Universitetssjukhuset i Örebro för allvarliga skador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.