17 april 08:03, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:56 Rattfylleri, Krokom
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i trakten av Föllinge. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri upprättas.

03:20 Rattfylleri, Strömsund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Strömsund. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av alkohol och han får följa med för provtagning. Förhör hålls, körkortet omhändertas och en anmälan gällande misstänkt rattfylleri upprättas.

En viltolycka i Berg kommun har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.