18 april 07:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mellan klockan 22 och 00.30 fick polis samtal om att hög musik spelades från fordon i Inre Hamnen och på Norrmalm i Sundsvall samt på Kronholmen och Sälsten i Härnösand. Polis åkte dit för att prata med personerna på platsen och tillsägelser gavs att sänka volymen.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:55 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. Okända personer har misshandlat en man, som är i 20-årsåldern, med tillhygge. Den misshandlade mannen förs till sjukvård. Polis håller förhör med honom och med vittnen och upprättar en anmälan gällande grov misshandel.

00:21 Skadegörelse, Kramfors
Polis kallades till en skola i Lugnvik där en fönsterruta slagits sönder på en byggnad. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.