För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

Uppdaterad 18 april 08:51

18 april 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan midnatt hanterat 47 ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Inga grova brott har kommit till polisens kännedom..

00.38 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på länsväg 1068, Ekebyborna, Motala. Enligt larmet var det en singelolycka med flera inblandade där samtliga lämnat olycksplatsen. Sju personer skadades och fördes till sjukhus för vård. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande skadeläge hos de drabbade. Polisen har skrivit en anmälan om olovligt avvikande från trafikolycksplats och föraren, en man i 25-årsåldern, misstänks för rattfylleri.

02.57 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i Fiskeby, Norrköping. Det hade börjat brinna i terräng intill en byggnad. Räddningstjänst kunde släcka branden innan den spred sig. Polisen har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet samt skadegörelse genom brand.

03.12 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon parkerat på Bävervägen, Finspång. Fordonet stod parkerat intill en carport och det brann med öppna lågor. Räddningstjänst kunde släcka branden. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.