För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

18 april 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson på ledningscentralen är Monica Bergström. Här följer ett urval av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan midnatt hanterat 43 ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En personer har gripits misstänkt för brott (se separat notis).

00.19 Polis larmades med anledning av ett överfallslarm på en bensinstation i Nässjö. Ett större antal ungdomar skulle befinna sig på platsen och det var bråk. När väktare och polis kom fram lämnade många av ungdomarna platsen. En minderårig person skjutsades hem till vårdnadshavare.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.