För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

Uppdaterad 19 april 18:26

19 april 14:51, Misshandel, Jönköping

Man sågs misshandla kvinna utomhus i Jönköping.

14.23 samtal till polisen via 112 om att en man hade setts misshandla en kvinna utomhus i centrala Jönköping.

14.30 polisen är framme på platsen. Ambulans är på väg.

14.41 ambulansen är framme på platsen.

15.00 den drabbade kvinnan förs till sjukhus med ambulans. Skadeläget är inte känt av polisen. Polisen har hållit förhör med flera personer som sett misshandeln och stannat, hjälpt kvinnan och inväntat polisen.

15.50 polisen har träffat på den man som misstänks ha misshandlat kvinnan. Han anträffades i Gränna och kunde gripas, misstänkt för missshandel. Han är i 45-årsåldern och bekant med den drabbade kvinnan. Han förs till polisstationen där han kommer att förhöras och därefter kommer åklagare att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen.

17.11 i samband med att polisen anmälde gripandet till åklagaren hävde denne gripandet och polisen fick frige den misstänkte.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.