För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

02 april 06:25, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:54 Misshandel, Berg: Polispatrull beordras till en adress i Bergs kommun med anledning av ett bråk. En person uppges ha blivit misshandlad och förs till sjukvård för kontroll. En misstänkt gärningsperson har lämnat platsen. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

02:29 Misshandel, Östersund: Polispatrull beordras till en bensinstation i Östersund där en man i 20-årsåldern uppger att han blivit misshandlad av en okänd gärningsperson. Det finns inga uppgifter om att han ska behövt ambulansvård. Patrullen håller förhör med mannen och med vittnen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.