För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

02 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

22:37 Hylte, misshandel.
En personal på campingen har blivit slagen av en gäst i ansiktet varför polis larmas till platsen. När patrullen kommer fram så har allt lugnat ner sig och man kan ta uppgifter för en anmälan, oklart varför bråket startat. Båda parter hörda och den kommande utredningen får utvisa vad som faktiskt hände. Ingen behövde uppsöka sjukhus.

03:01 Varberg, tillgrepp av fortskaffningsmedel.
En bil påträffas på taket invid en gärdsgård i området Vare. Polis kallas till platsen och håller förhör med vittnen för att bringa klarhet i det inträffade. En person påträffas på platsen men kan inte i nuläget misstänkas för stölden. Personen kan dock misstänkas för narkotikabrott genom både innehav samt eget bruk.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.