För närvarande är det tekniska problem med vårt passbokningssystem, både på webb och via 114 14. Vi ber er försöka lite senare om det inte fungerar att boka tider för pass i nuläget.

20 april 06:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:21 Polis kontaktades av en väktare som upptäckt en skadegörelse på en restaurang på Järnvägsgatan i Mullsjö. En polispatrull åkte till platsen. Minst en av restaurangens rutor var krossade. Polispatrullen fotodokumenterade platsen, en anmälan gällande skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis en viltolycka och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Polispatrullerna har även hanterat ärenden som rör psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.