21 april 06:41, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Till kvällen tjänstgör Hans-Jörgen Ostler.

23:49, misshandel, Kungälv
Vi får in ett samtal från en person som blivit misshandlad i samband med att han konfronterade ett antal gärningspersoner som försökt göra inbrott i bilar på en parkering. Han ska enligt uppgift blivit slagen i ansiktet och minst två gärningspersoner har lämnat i en bil. Polis och ambulans larmas till platsen. Mannen har ej behövt följa med ambulans. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel samt stöld ur fordon. Ingen gripen.

03:20, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på Stampgatan. Föraren tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Han misstänks även för grov olovlig körning och narkotikabrott innehav samt eget bruk.

22:38, brand, Alingsås
Vi får in ett larm om brand i en bil på Teatergatan. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga personskador och ingen gripen. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand.

00:04, olaga intrång, Tanum
En man ringer polisen i samband med att han ser en man som försöker bryta sig in i hans sjöbod. Ett larm går igång och gärningspersonen försvinner från platsen. Polis åker dit och söker i området med hund, men utan att anträffa någon gärningsperson. Inget verkar vara stulet och en patrull upprättar en anmälan om olaga intrång.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.